Marktjänster i Stockholm

Marktjänster i Stockholm

Behöver du hjälp med marktjänster i Stockholm och runt om kan du lätt få det. Med ett marktjänst företag kan du få hjälp med alla olika uppdrag. Allt från gräsklippning, snöplogning och slyröjning.  Stora uppdrag är lika viktiga som små uppdrager. Personalen hos företag som erbjuder marktjänster är professionella och gör ett effektivt och bra arbete. Behöver du hjälp med ett speciellt uppdrag kan du också få det. Så som asfaltering av vägar, dikning med flera.

Sommartjänster

Du som har gräsmatta och kanske ska resa bort eller inte har tid att ta hand om den. Kan kontakta ett marktjänst företag. De hjälper dig inte bara med att klippa gräset utan också bevattning, gräsklippning, häckklippning, krattning, ogräsborttagning, räfsning och plantering. Du behöver inte ha maskinerna för marktjänst företaget. De har allt som behövs och dessutom miljövänliga

Vintertjänster

Visst är det härligt med vinter. Men vinter för också med sig en del problem. Blir det dessutom en vit vacker jul kan du få hjälp med snöplogning utanför ditt hus eller på andra platser. Du kan också få hjälp med ta bort snö från tak och att sanda vägar så att den blir säkrare för bilen och för att gå på.

Priser

Priser varierar beroende på vilket jobb du behöver hjälp med. Men du kan få prisförslag innan du anställer en tjänst. Det kan vara fasta priser eller timpriser.  Fördelar med att anställa någon är att du slipper göra jobbet själv och du slipper använda din fysiska energi. Eftersom de du anställer är bra på de de gör behöver du inte heller vara orolig för ett halv bra jobb. En annan fördel är också att du ger jobb till

ROT/ RUT-avdrag

Rut avdrag är ett system som gör det möjligt att få avdrag för hushålls tjänster. Rut står för rengöring, underhåll och tvätt och har införts som ett skatteavdrag för hushållsnära tjänster. Detta betyder att du kan föra av en del av kostnaden av marktjänstarbetet. Rot avdraget är ett skatteavdrag på 30 procent av arbetskostnaden till privatpersoner. Rot står för renovering. Var noga att anställa företag som är lagliga och inte oseriösa företag. Det kanske kostar lite mer men är mer noggranna och följer också lagarna för deras anställda. Det kanske blir billigare med ett oseriöst företag men i slutändan brukar du billiga bli dyrt.