Tarotlinjer – flum eller äkta?

Tarotlinjer – flum eller äkta?

Tarot, spådomar, numerologi och liknande har så gott som alltid uppfattats med enorm skepsis. Det är lätt att förstå varför, den andliga och mystiska världen går varken att förklara, mäta eller dissekeras. Detta område har många likheter med religionens mirakel, däremot har både kristendom, buddism, islam och andra religioner fått en betydligt mer accepterad roll i samhället jämfört med tarot och spådomar. Idag kan tarotlinjer innebära allt från siare, personer som kan tala med djur och människor med förmåga att se in i det förflutna. Oavsett vilken sorts problem du behöver hjälp med kan du via tarotlinjer bli hjälpt, du hittar flertalet vägledare på Tarotguidernas tarotlinje.

Det kan finnas många anledningar till detta. Kanske kan det även kopplas till häxjakterna under medeltiden där andliga personer, i synnerhet kvinnor, kunde anklagas för kätteri (att de har en personlig åskådning som motstrider den etablerade trosuppfattningen). Det innebär i sin tur att allt som gick emot en viss religion (oftast kristendomen) behövde förgöras på ett eller annat sätt, oavsett om det handlade om idéer, böcker eller personer.

Häxjakterna

Sverige var knappast en fristad för oliktänkande personer. Även här avrättades hundratals kvinnor för häxeri. Detta kan mycket väl ha påverkat samhällets syn på det andliga och spirituella. Idag finns det dock ingen risk för att siare, spåkvinnor och högkänsliga personer bränns på bål. Tvärtom har samhället blivit bättre på att uppskatta dessa personers förmågor och egenskaper.

För att svara på fråga om tarotlinjer så beror det på vad du är ute efter. Vill du ha hjälp med att ta ett beslut? Behöver du vägledning för att kunna klara av att göra förändringar i ditt liv? Då kan tarotlinjer vara ett utmärkt sätt att komma igång. Dessa personer har oftast mycket bra intuition och kan ge goda råd, samtidigt som du även kan komma till insikt om saker som berör ditt inre liv. Om ditt samtal till tarotlinjer hjälpte dig i ditt liv, innebär det att tarotlinjer är äkta och att deras förmågor på något sätt är magiska?

En motfråga till detta är: spelar det någon roll? Du fick den hjälp du behövde, när du behövde den som mest. För de allra flesta räcker detta mer än väl som svar.