Gardiner sätter liv och färg på hemmet

Klockan är tidig morgon. Eller vänta nu, det är ju faktiskt inte ett riktigt klockslag? Det spelar ingen roll, det är morgon och du måste upp, för klockan har ringt på upprepande snoozningar under minst 40 minuter. Är du den morgontrötta typen känner du säkert igen dig. Du rullar åt sidan och kollar på klockan. Med en snabb men motvillig kraftansträngning får du ner fötterna på golvet och tar dig till badrummet för att ställa dig under duschen. Kroppen väcks till liv – duschtricket funkar varje gång. Du kommer ut och känner att du äntligen är redo för en ny dag och drar dina gardiner åt sidorna. Dagsljuset flödar in i hela lägenheten som också nu väcks till liv. Det bästa sättet att faktiskt börja dagen på – kan man tycka. Tack till uppfinnaren av gardiner, som låter oss själv välja när dagen officiellt börjar!

Sätt en extra kant på vardagen…

…med en ram runt dina fönster. Fönster gör mer än du tror till ditt liv hemma. Har du någonsin bott i ett hem utan dagsljus? Då vet du vad skillnaden faktiskt innebär. Eller du kan säkert föreställa dig. Med fönster bjuder du in en del av livet utanför, in i hemmet. Det gör allt mer levande. Med rätt gardiner kan ditt hem gå från kalt och kallt, till varmt, mysigt, stiligt eller lyxigt. Det är helt upp till dig! I sovrummet kanske du vill ha mörkare gardiner, medan matsalen eller vardagsrummet är mer välkomnande till tunna, friska varianter som släpper in en mängd med ljus.

Vad finns där ute?

Valen av gardiner kan nästan kännas oändliga. För att du ska kunna avgränsa dig lite kring vad du är ute efter skänker vi dig här lite riktlinjer att orientera dig efter:

• Vilket material är du ute efter?
• Vilken färg vill du ha? Skall du ha något mönster? Tänk på att solen bleker ur färgen med tiden.
• Vill du ha flera lager för en snygg effekt?
• Vilken längd behöver du?
• Är du ute efter ett solskydd så kan hiss- eller rullgardiner räcka bra.
• Persienner finns i snygga stilar och kan också vara ett alternativ.

Som tur är finns det en design av gardiner för oss alla och med handeln på internet har det blivit så mycket enklare att hitta sin personliga stil, som att handla hos Halens. Leveransen går dessutom fort och man har snabbt fått ordning på hemmet och satt färg på sin vardag.