Samsung S21 FE blev försenad ett par månader

Samsung S21 FE är ännu en smartphone i Galaxy S-serien. Denna smartphone är tänkt att kombinera de mest populära funktionerna i Galaxy S-serien med en hög prestanda och ett rimligt pris. Några av de funktioner som är tänkta att tilltala mobilanvändare och potentiella köpare är en stark prestanda, omfattande videofunktioner och en riktigt bra display.

Samsung S21 FE är uppföljaren till Samsungs tidigare modell, Galaxy S20 FE. Den nya och uppgraderade varianten blev dock lite försenad på grund av diverse olika anledningar. Så istället för att släppas i slutet av 2021, vilket var den ursprungliga tanken, kom den till marknaden först efter årsskiftet. Men nu är den alltså här och visar prov på några av de funktioner som vi kan förvänta oss att få se i den kommande Galaxy S22-serien.

Till förändringarna från föregångaren hör bland annat att den nya uppföljaren är lite mer kompakt. Detta beror på att även displayen har gjorts aningen mindre. Vad gäller lagringskapacitet har inget egentligen förändrats, däremot har denna nya mobil inte längre stöd för microSD.

Samsung S21 FE är snabb och vattentät samt har avancerade kamerafunktioner

För att gå in lite djupare på Samsung S21 FE och dess egenskaper kan vi bland annat nämna följande aspekter:

  • Batteritid. Denna smartphone är utrustad med ett batteri på 4 500 mAh. Detta medför att batteritiden som helhet är ganska bra. Däremot är den inte fullt lika god som på den mindre varianten Galaxy S21.
  • Snabbhet och vattentäthet. Den nya mobilen från Samsung är i grund och botten en väldigt bra smartphone. Det enda egentligen problemet är att den kanske kom till marknaden ett par månader för sent. Men den har en väldigt bra display med en hög uppdateringsfrekvens, en snabb processor och är dessutom vattentät.
  • Kamera med zoom. Denna uppföljare har faktiskt samma specifikationer på sin kamera som föregångaren hade. Framtill sitter en kamera med 32 megapixlar och baktill har Samsung placerat en kamera med lite lägre upplösning. Däremot är mobilen utrustad med avancerade kamerafunktioner såsom 30 gångers zoom.

Därför är det helt klart värt att spana in denna mobil om du gillar Samsungs tidigare modeller!